Mam pytanie jak działa czat?
Jeśli wysyłam wiadomość do władz studia ( z opcją /o) to czy jest ona widoczna tylko dla szefa i producentów, którzy są w tym momencie online czy będzie również widoczna dla graczy offline po zalogowaniu za jakiś czas?
Napisano 08 grudzień 2016 - 22:24
Jeśli wysyłam wiadomość do władz studia ( z opcją /o) to czy jest ona widoczna tylko dla szefa i producentów, którzy są w tym momencie online czy będzie również widoczna dla graczy offline po zalogowaniu za jakiś czas?
Napisano 08 grudzień 2016 - 22:34
przełącznik /o sprawia że widzą ją producenci i szef. Możesz go używać jak masz w studio rangę szefa lub producenta.
Czat się przewija- starsze wiadomości znikają- zobaczą ją producenci którzy wejdą na czat zanim się przewinie. Przy aktywnym czacie jest mało prawdopodobne że tak trafisz do całego szefostwa- lepiej użyć prywatnej wiadomości.
Napisano 09 grudzień 2016 - 11:41
przełącznik /o sprawia że widzą ją producenci i szef. Możesz go używać jak masz w studio rangę szefa lub producenta.
Czat się przewija- starsze wiadomości znikają- zobaczą ją producenci którzy wejdą na czat zanim się przewinie. Przy aktywnym czacie jest mało prawdopodobne że tak trafisz do całego szefostwa- lepiej użyć prywatnej wiadomości.
Jak więc prowadzicie dyskusje w studiu, jeśli chcecie np. wspólnie zdecydować czy kogoś usunąć ze studia itp?
Napisano 09 grudzień 2016 - 12:30
Napisano 09 grudzień 2016 - 13:25
Na przyklad na wladzach o ile jestes na przyklad producentem badz szefem. To chyba znacznik \wl
Właśnie o to pytałam. Znacznik /wl lub /o
Problem się pojawia jak kogoś z władz nie ma na czacie w momencie pisania a jak już się pojawi to nie widzi wpisu, bo pojawiły się inne. Nawet nie wie, że ktoś o coś pytał.
Napisano 09 grudzień 2016 - 13:39
Napisano 09 grudzień 2016 - 14:10
Dzięki
Napisano 09 grudzień 2016 - 17:13
jest jeszcze fajna opcja wyróznienia postu na kolorowo .........../me text
pozdrawiam i życzę miłej zabawy
Napisano 09 grudzień 2016 - 21:45
Jak więc prowadzicie dyskusje w studiu, jeśli chcecie np. wspólnie zdecydować czy kogoś usunąć ze studia itp?
Najlepiej na ogólnym W tej kwestii nie ma tajemnic przed studiem. Są co do tego zasady których się trzymamy.
Można też ustalić godzinę spotkań zarządu studia gdzie się wszyscy spotykają na czacie i jedziemy na /o
Użytkownik AnaL edytował ten post 09 grudzień 2016 - 21:48
Wszystko o Big Bang Empire →
Opinie i Sugestie →
Ankieta
Dodanie komendy do czatuNapisany przez Jilianna , 13 paź 2018 ignor, czat, priv |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
CzatNapisany przez Nariko , 06 lip 2018 czat, pomysły, sugestie i 2 więcej |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
ignorowanie członka studiaNapisany przez niewinnyświntuszek , 15 paź 2017 czat |
|
|
||
Dyskusje ogólne →
CzatNapisany przez Katemi , 25 cze 2015 czat |
|
|
||
Studia i Gracza →
Serwer 1 →
Nowo otwarte CZAT STUDIO zapraszaNapisany przez REPRODUKTOR , 27 paź 2014 STUDIO, AKTOR, AKTORKA, CZAT i 1 więcej |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych