Zdobyłam wspomagacz pracy w kalendarzu adwentowym. Niestety w informacji nie podano do kiedy jest ważny ten wspomagacz, to znaczy do kiedy mogę go użyć. Jeden dzień czy mogę czekać aż skończy mi się poprzedni wspomagacz. Kto wie ile można czekać z takim wspomagaczem na aktywowanie go ?
wspomagacz adwentowy z kuponu
Napisano 11 grudzień 2017 - 16:02
Napisano 11 grudzień 2017 - 17:24
To zależy czy kliknęłaś, żeby go skopiować czy nie. Jeśli tak to możliwe, że jest ważny tylko dziś, a jeśli nie to do końca grudnia.
Rok albo dwa lata temu miałam taką sytuację, że po skopiowaniu nie mogłam go już użyć innego dnia i do dziś nie wiem czy to reguła czy jakiś dziwny wyjątek. Teraz dla pewności nie kopiuję kodu jeśli nie chcę go użyć od razu
Napisano 11 grudzień 2017 - 18:09
on się chyba ładuje automatycznie do schowka, od razu po zobaczeniu nagrody, zatem lepiej go wykorzystam teraz.
Dzięki
Napisano 11 grudzień 2017 - 18:39
on się chyba ładuje automatycznie do schowka, od razu po zobaczeniu nagrody, zatem lepiej go wykorzystam teraz.
Dzięki
Teraz niedawno miałem wspomagacz 50% ale go skopiowałem. Miałem 25% to go zastąpiło tym 50%. Jak masz 50% to pewnie będzie przedłużony. Ale pewności nie mam
Napisano 11 grudzień 2017 - 23:22
Napisano 12 grudzień 2017 - 22:02
Mimo wszystko mnie się gdzieś zapodział ten wspomagacz.... i widziałam go jak nie wiem co .... jak chiny polske
Już wiem, jest informacja do kiedy można wykorzystać wspomagacz, jest to podane podczas wygrania tego wspomagacza i jest kod przesłany do wiadomości.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych