W tym miejscu podzielcie się z nami i innymi użytkownikami opinią na temat najnowszej aktualizacji
Napisano 10 listopad 2020 - 09:51
Zdecydowanie na plus poprawa apki mobilnej... telewizorek wreszcie działa i sukcesy na mapie śmigają...
Jak zwykle kosmetyka nie powala ale wiadomo, że musi się pojawiać.
Wszyscy czekamy jeszcze na porządek z kasą - limit jest niedorzeczny.
- Cherubinek, kiarrx i Heniu lubią to
Napisano 12 listopad 2020 - 16:41
Zgadzam się, po co ten limit na kasę? Dawno świątyni na pkt nie było i wiele osób musiało kasę wydać na pkt aby kasa nie przepadła.
Mam pytanie:
Nagrody Punktów Doświadczenia z zadań Dickstarter i codzienne premie nie liczą się już do zadań Świątyni opartych na Punktach Doświadczenia.
Dlaczego taka zmiana? to wsparcie dla niskich lvl, a na jakie wsparcie w świątyni na pkt umiejętności wysokie lvl mogą liczyć?
- Heniu lubi to
Napisano 14 listopad 2020 - 10:59
Dziękuję
- Cherubinek lubi to
Napisano 27 listopad 2020 - 10:47
Zgadzam się, po co ten limit na kasę? Dawno świątyni na pkt nie było i wiele osób musiało kasę wydać na pkt aby kasa nie przepadła.
Mam pytanie:
Nagrody Punktów Doświadczenia z zadań Dickstarter i codzienne premie nie liczą się już do zadań Świątyni opartych na Punktach Doświadczenia.
Dlaczego taka zmiana? to wsparcie dla niskich lvl, a na jakie wsparcie w świątyni na pkt umiejętności wysokie lvl mogą liczyć?
Po co wspierać wysokopoziomowych graczy? Przecież są odpowiednio doświadczeni więc i bez dodatkowych wspomagaczy mogą ugrać wiecej niż nowi Ja osobiście preferuje gre bez ułatwiaczy, ale kto co woli
Co złego to nie ja, co dobrego tym bardziej Często stawiam namiot, taki zemnie twardziel
Also tagged with one or more of these keywords: aktualizacja, opinia, krytyka
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Planowane prace konserwacyjne...Napisany przez GibkiBongo , 29 cze 2021 aktualizacja, gra, forum |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 02.02.2021Napisany przez Cherubinek , 02 lut 2021 aktualizacja, nowości |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 13.10.2020Napisany przez Cherubinek , 13 paź 2020 opinia, krytyka |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 18.08.2020Napisany przez Cherubinek , 18 sie 2020 opinia, krytyka, aktualizacja |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 21.07.2020Napisany przez Cherubinek , 21 lip 2020 aktualizacja, nowości, krytyka |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych