Mamy jakieś przecieki, info, spekulacje na temat ewentualnego nowego Serwera wraz z końcem obecnego passa? Obecnemu serwerowi co by nie mówić kończy się termin przydatności do spożycia.
PL11?
Napisano 02 kwiecień 2025 - 13:19
- Cherubinek lubi to
„A poza tym sądzę, że Desire należy zniszczyć”
Napisano 02 kwiecień 2025 - 19:44
Hej
- Vernoxus lubi to
Mały poradnik jak korzystać z Moderatora forum ![]()
Moderator musi:
- dbać o przestrzegania zasad regulaminu forum
- kontrolować treści pojawiające się na forum
(nadzorować dyskusje prowadzone na forum oraz ich zgodność z przyjętymi zasadami )
- pilnować porządku na forum
(edytować, usuwać, zamykać, przenosić tematy/posty wykonując powierzone mu czynności w ramach utrzymywania porządku)
Moderator może:
- upomnieć użytkownika w razie naruszenia przez niego norm wskazanych w regulaminie forum
- zablokować czasowo lub na stałe konto użytkownika forum
- usunąć post lub temat użytkownika forum
Moderator nie może:
- UDZIELIĆ WSPARCIA TECHNICZNEGO NA KONCIE GRACZA
Napisano 10 lipiec 2025 - 12:01
weżcie, zaczęlibyście grać z powrotem na serwerach już utworzonych od PL 1 do PL 9. Po co wam nowy 11 swerwer ? Ja utworzyłąm już dziesiąty raz jakąś postać i gram kolejne razy już nie wiem na których serwach..... zamiast 11 i 10 serwera - wybrałam pl 1 i pl 2 .
Armia Świętego Michała jutube - polecam, zauważam, przedkładam, że musisz to zobaczyć.
Napisano 10 lipiec 2025 - 12:55
Napisano 10 lipiec 2025 - 18:25
Jaki jest sens zaczynania teraz Gry na PL1-9? Na starych serwerach grają tylko Ci którzy nigdy się stamtąd nie ruszyli robiąc z tego brainless symulator farmienia Expa. Zaczynając gre na takich serwerach od strzału odpada Ci element rozwoju postaci bo typy mają tam po 1000 lv+ bo w grze nie istnieje lv cap, atmosfera? No nie ma bo gra tam mniej osób niż na najnowszym serwerze. Światynia? Nie bo gra tam mało osób wiec aspkekt rywalizacji grupowej posysa. Nie ma absolutnie żadnego powodu żeby zaczynać tam grę.
Nowy serwer oznacza rywalizację dla tych co się ścigają/ oznacza więcej ludzi dla tych dla których aspekt społeczny jest ważny, Daje rywalizację studyjną, indywidualną, więcej się dzieje i równy start dla wszystkich..
"Jest mnóstwo serwerów z pustymi studiami rozwiniętymi do maksimum" - to właśnie jest problem że studia są puste, siedzisz tam sam jak kapucyn i nic więcej. Jak ktoś chce tak grać to spoko droga wolna ale mnie to jakoś niespecjalnie ciekawi.
Zdobycie topki jest ciekawe dopiero wtedy jak jest rywalizacja, o drogę chodzi a nie o sam fakt. Co to za przyjemność wejść na turecki serwer gdzie są 2 osoby i powiedzieć WOW jestem top1 you miss the point bro xD
Nie chcecie nowego serwera to kiście tam ogóra na tych cmentarzyskach i dla was bedzie bajlando skoro nie rozumiecie czemu niektórzy chcą wycisnąć z tej gry więcej niż bezmyślne kilkanie misji na kiblu
- Abulia lubi to
„A poza tym sądzę, że Desire należy zniszczyć”
Napisano 11 lipiec 2025 - 09:20
Ja tak mam, że się nie ruszam.. Jakoś nie rozumiem twojego stanowiska, ale proszę... ścigaj się..
Armia Świętego Michała jutube - polecam, zauważam, przedkładam, że musisz to zobaczyć.
Napisano 14 lipiec 2025 - 12:16
Każdy gra sobie jak chce - jak ktoś chce iść na przykładowy pl10 czy tam turecki serwer, gdzie grają 2 osoby (co z tego, że to są już konta nieaktywne) niech sobie idzie gdzie chce, co komu do tego to jest raz XD
Jedni biją się o topkę, a nawet kupują diaxy żeby utrzymać swoją przewagę na najnowszych serwerach. Bo na tym polegają nowe serwery, żeby wycisnąć z zarówno starych graczy, jak i również nowych jak najwięcej pieniędzy. Nowe serwery to jest główny napęd do utrzymywania serwerowni. Najnowsze serwery są na tyle ciekawe, że można poznać nowych graczy, zacieśnić nowe znajomości i przy okazji luźno pograć sobie, nabijając levele i grindując staty. ![]()
Jeżeli jednak komuś zależy na typowej zabawie (f2p) to polecam starsze serwery, chociaż można w krótkim czasie się znudzić na takim wymarłym serwerze, gdyż gra tam przeważnie raptem max 10-15 osób. Jest tam mnóstwo drużyn, gdzie szukają "młodej krwi" żeby nabijać drużynowe świątynie. Są tam osoby którzy już mają po 1000lv+, nie ma tam na ten moment limitu poziomu (w HZ jest bodajże limit do 2000lv, ale tego nie jestem pewien). Zwykle czat studyjny na serwerach typu pl2,3 itd.. to nikt praktycznie nic nie pisze, nie odzywa się - a zaloguje się ktoś dla contentu i wyjdzie. Zero komunikacji
A grę też budują ludzie, więc grindowanie stat i leveli to nie wszystko ![]()
Grałem osobiście na pl9 i chwilkę na pl10, ale niestety ze względu na to, że gra niestety nie jest rozwijana na bieżąco - nie jestem w stanie grać na telefonie z systemem operacyjnym Android 15. Zmieniłem niedawno temu telefon i w momencie, kiedy chciałem pobrać BBE na telefon to za każdym razem pojawia się ten sam błąd "Aplikacja nie została zainstalowana, bo jest niezgodna z Twoim telefonem". Jak jest niezgodna, skoro to jest najnowsza wersja Androida
Na 14 było to samo.. Więc jak sami widzicie, gra nie podąża za bieżącymi wymogami. Chętnie wróciłbym do gry, bo BBE z ekipą jest fajniejsze niż granie samemu, ale widzę, że ta gra absolutnie nie idzie do przodu, wręcz przeciwnie - cofa się. Nawet tego nie umią naprawić albo im się nie chce
W głównej mierze siedzę przed tel niż przed kompem, dlatego preferuję mobilną wersję. Kiedy ostatnio w ogóle wyszedł pl10? Nie wydaje mi się, żeby opłacało im się robić ten magiczny pl11, skoro gra idzie w stronę stagnacji ![]()
Pozdro dla wytrwałych ![]()
Użytkownik Mati457 edytował ten post 14 lipiec 2025 - 12:29
- Vernoxus lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych