Skocz do zawartości

Zdjęcie

czy ktoś jeszcze się opiekuje grą, czy to już abandonware?

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 LaFirynda

LaFirynda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 postów
Reputacja: 38

Napisano 29 wrzesień 2025 - 16:16

po czyszczeniu ciasteczek, jako że nie mogłam sobie przypomnieć hasła, poprosiłam o wysłanie na maila linka do resetu. mimo wielokrotnych prób, żaden mail nie dotarł. uprzedzając życzliwe sugestie: nie, nie ma go w folderze spam ani w żadnym innym. napisałam do suportu, jak dotąd żadnego odzewu (przy czym mail potwierdzający zgłoszenie wpłynął do mojej skrzynki mailowej, co mailom z resetem się nie udaje lol). chyba nie mam pomysłu, co jeszcze mogłabym zrobić, żeby dostać się do mojego konta w grze

#2 Caramel

Caramel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 postów
  • Serwer:PL4
Reputacja: 46

Napisano 29 wrzesień 2025 - 16:48

Może wkradła się literówka i nie mogli znaleźć konta z takim mailem? Spróbuj zażądać resetu jeszcze raz. A sprawdziłaś wszystkie foldery i zakładki? Istnieje szansa, że link wpadł do jakiegoś folderu totalnie bez sensu.

#3 LaFirynda

LaFirynda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 postów

Napisano 29 wrzesień 2025 - 17:08

Może wkradła się literówka i nie mogli znaleźć konta z takim mailem? Spróbuj zażądać resetu jeszcze raz. A sprawdziłaś wszystkie foldery i zakładki? Istnieje szansa, że link wpadł do jakiegoś folderu totalnie bez sensu.

nie wkradła się literówka, i - jak napisałam - prośbę wysyłałam wielokrotnie,
i - też jak napisałam - sprawdziłam wszystkie foldery, oraz przeszukałam pocztę wyszukiwarką. ostatni reset znalazłam sprzed roku

#4 LaFirynda

LaFirynda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 postów

Napisano 30 wrzesień 2025 - 09:54

UPDATE: udało się, support przysłał w końcu link, który zadziałał, ale przyczyny kłopotów pozostają dla mnie tajemnicze - czemu nie udawało się tego linku wygenerować ze strony startowej gry. ale działa to działa, nie ma co drążyć :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych