Wie ktoś, czy w ogóle takowy jeszcze będzie?
W poprzednich latach był na przełomie wielkanocy, a w tym roku cisza. Gierka już tak upadła, że nawet tematycznych eventów już nie wrzucają czy się mylę i powinien być później? Zalezy mi tylko na ciuszkach, bo były fajne ^^
Event Wielkanocny
Napisano 05 kwiecień 2026 - 09:46
Napisano 06 kwiecień 2026 - 11:52
Użytkownik Nightmare edytował ten post 06 kwiecień 2026 - 11:54
- Devon lubi to
Napisano 06 kwiecień 2026 - 13:56
Chociaż w wątku głównym na bonusowe akcje specjalne z 2023 roku, wydarzenie wielkanocne zapowiedziano wówczas na 8 - 13 kwietnia, więc to nie takie oczywiste. Możemy tylko czekać i najprawdopodobniej spodziewać się go w ciągu najbliższych dni.
Napisano 06 kwiecień 2026 - 19:22
Według wątku "notatka - akcje specjalne" wydarzenie wielkanocne przypada na dni 14 - 20. Nie zapominajmy też, że Wielkanoc to święto ruchome, co oznacza że co rok przypada w innym terminie. Raz wcześniej, raz później, co nie zawsze współgra z eventem świątecznym w naszej grze.
Wydawało mi się, że zawsze było przed samą Wielkanocą stąd moje pytanie
A też nie widziałam żadnego info czy przypominajki - praktycznie nigdy nie korzystałam z forum, mimo grania od początku. Dziękuję za odpowiedź! Zamykam temat ![]()
- Nightmare lubi to
Napisano 07 kwiecień 2026 - 08:43
Wydawało mi się, że zawsze było przed samą Wielkanocą stąd moje pytanie
A też nie widziałam żadnego info czy przypominajki - praktycznie nigdy nie korzystałam z forum, mimo grania od początku. Dziękuję za odpowiedź! Zamykam temat
Będzie zaraz po Kanamarze, zmieniło się kolejnosć na przełomie 22/23, Wiec 08.04 będzie start Eventu wielkanocnego. Pozdro
A poza tym sądzę, że Desire należy zniszczyć"
Napisano 07 kwiecień 2026 - 08:57
Według wątku "notatka - akcje specjalne" wydarzenie wielkanocne przypada na dni 14 - 20. Nie zapominajmy też, że Wielkanoc to święto ruchome, co oznacza że co rok przypada w innym terminie. Raz wcześniej, raz później, co nie zawsze współgra z eventem świątecznym w naszej grze.
Rozpiska niegrzecznej jest troche outdated bo bazuje na harmonogramie z 22 i 23 a akurat w 24 nastąpiło najwięcej zmian względem poprzednich lat, Toteż enka x3 którą ma wpisaną na 31.03 -7.04 została wtedy przeniesiona na listopad. Na jej miejsce wskoczyła kanamara a na kanamary wielkanocny ![]()
- Nightmare lubi to
Napisano 08 kwiecień 2026 - 08:17
No chyba jednak nie ![]()
- Nightmare lubi to
Napisano 08 kwiecień 2026 - 14:15
Będzie zaraz po Kanamarze, zmieniło się kolejnosć na przełomie 22/23, Wiec 08.04 będzie start Eventu wielkanocnego. Pozdro
Oj, chyba mała pomyłka
Eventu jak nie było, tak nie ma. No nic, mam nadzieję, że na dniach chociaż go wrzucą
Generalnie wypadałoby zrobić jakąś ogólną, aktualną rozpiskę eventów chociaż na pare miesięcy wprzód. No chyba, że moderacja ma już totalnie wy*ebane i nawet tego już nie robią. To samo z rozpiską świątynną ( choć może jest, ale nie widziałam? ) Szkoda, że nikomu nie chce się ogarniać tematu.
Napisano 08 kwiecień 2026 - 14:49
- Vernoxus i Devon lubią to
Napisano 08 kwiecień 2026 - 17:03
No to czekamy do czternastego, chyba że sobie przypomną wcześniej xDD
Albo w ogóle
Różnie to z nimi bywa
Napisano 09 kwiecień 2026 - 11:17
Oj, chyba mała pomyłka
Eventu jak nie było, tak nie ma. No nic, mam nadzieję, że na dniach chociaż go wrzucą
Generalnie wypadałoby zrobić jakąś ogólną, aktualną rozpiskę eventów chociaż na pare miesięcy wprzód. No chyba, że moderacja ma już totalnie wy*ebane i nawet tego już nie robią. To samo z rozpiską świątynną ( choć może jest, ale nie widziałam? ) Szkoda, że nikomu nie chce się ogarniać tematu.
No widzisz i znowu zmienili bo w zeszłym roku nie bylo tej enki x3, czyli bedzie po niej wielkanocnym
Nie ma rozpiski i nie bedzie, moderacja nie istnieje juz nie wrzucali w tamtym o eventach, a zawsze ogolny pogląd masz na rozpisce niegrzecznej tak jak Nightmare pisał.
Napisano 09 kwiecień 2026 - 19:39
Nie bądź taki pewny, bo się jeszcze możesz zdziwić ![]()
- Vernoxus lubi to
Napisano 14 kwiecień 2026 - 18:41
A więc tak jak mówiłem, wydarzenie pojawiło się czternastego, czyli dzisiaj
Sezon również świetny, bo dużo punktów umiejętności, banknotów itp. ![]()
Użytkownik Nightmare edytował ten post 14 kwiecień 2026 - 18:42
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych