Skocz do zawartości

Zdjęcie

Event Wielkanocny

• Please log in to reply
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Devon

Devon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 postów
  • Serwer:PL10
  • Postać:Devon
Reputacja: 1

Napisano 05 kwiecień 2026 - 09:46

Wie ktoś, czy w ogóle takowy jeszcze będzie? :P W poprzednich latach był na przełomie wielkanocy, a w tym roku cisza. Gierka już tak upadła, że nawet tematycznych eventów już nie wrzucają czy się mylę i powinien być później? Zalezy mi tylko na ciuszkach, bo były fajne ^^

#2 Nightmare

Nightmare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 postów
  • Serwer:PL1

Reputacja: 190

Napisano 06 kwiecień 2026 - 11:52

Według wątku "notatka - akcje specjalne" wydarzenie wielkanocne przypada na dni 14 - 20. Nie zapominajmy też, że Wielkanoc to święto ruchome, co oznacza że co rok przypada w innym terminie. Raz wcześniej, raz później, co nie zawsze współgra z eventem świątecznym w naszej grze.

Użytkownik Nightmare edytował ten post 06 kwiecień 2026 - 11:54

• Devon lubi to

#3 Nightmare

Nightmare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 postów

Napisano 06 kwiecień 2026 - 13:56

Chociaż w wątku głównym na bonusowe akcje specjalne z 2023 roku, wydarzenie wielkanocne zapowiedziano wówczas na 8 - 13 kwietnia, więc to nie takie oczywiste. Możemy tylko czekać i najprawdopodobniej spodziewać się go w ciągu najbliższych dni.

#4 Devon

Devon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 06 kwiecień 2026 - 19:22

Według wątku "notatka - akcje specjalne" wydarzenie wielkanocne przypada na dni 14 - 20. Nie zapominajmy też, że Wielkanoc to święto ruchome, co oznacza że co rok przypada w innym terminie. Raz wcześniej, raz później, co nie zawsze współgra z eventem świątecznym w naszej grze.

Wydawało mi się, że zawsze było przed samą Wielkanocą stąd moje pytanie  :) A też nie widziałam żadnego info czy przypominajki - praktycznie nigdy nie korzystałam z forum, mimo grania od początku. Dziękuję za odpowiedź! Zamykam temat  :)

• Nightmare lubi to

#5 Vernoxus

Vernoxus

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 postów
  • Postać:Vernoxus
  • Studio:Extreme

Reputacja: 15

Napisano 07 kwiecień 2026 - 08:43

Wydawało mi się, że zawsze było przed samą Wielkanocą stąd moje pytanie  :) A też nie widziałam żadnego info czy przypominajki - praktycznie nigdy nie korzystałam z forum, mimo grania od początku. Dziękuję za odpowiedź! Zamykam temat  :)

Będzie zaraz po Kanamarze, zmieniło się kolejnosć na przełomie 22/23, Wiec 08.04 będzie start Eventu wielkanocnego. Pozdro

A poza tym sądzę, że Desire należy zniszczyć" 

#6 Vernoxus

Vernoxus

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 postów

Napisano 07 kwiecień 2026 - 08:57

Rozpiska niegrzecznej jest troche outdated bo bazuje na harmonogramie z 22 i 23 a akurat w 24 nastąpiło najwięcej zmian względem poprzednich lat, Toteż enka x3 którą ma wpisaną na 31.03 -7.04 została wtedy przeniesiona na listopad. Na jej miejsce wskoczyła kanamara a na kanamary wielkanocny ;)

• Nightmare lubi to

#7 Fasola

Fasola

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 postów
Reputacja: 11

Napisano 08 kwiecień 2026 - 08:17

No chyba jednak nie  :biggrin:

• Nightmare lubi to

#8 Devon

Devon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 08 kwiecień 2026 - 14:15

Będzie zaraz po Kanamarze, zmieniło się kolejnosć na przełomie 22/23, Wiec 08.04 będzie start Eventu wielkanocnego. Pozdro

Oj, chyba mała pomyłka  (grin) Eventu jak nie było, tak nie ma. No nic, mam nadzieję, że na dniach chociaż go wrzucą :P Generalnie wypadałoby zrobić jakąś ogólną, aktualną rozpiskę eventów chociaż na pare miesięcy wprzód. No chyba, że moderacja ma już totalnie wy*ebane i nawet tego już nie robią. To samo z rozpiską świątynną ( choć może jest, ale nie widziałam? ) Szkoda, że nikomu nie chce się ogarniać tematu.

#9 Nightmare

Nightmare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 postów

Napisano 08 kwiecień 2026 - 14:49

No to czekamy do czternastego, chyba że sobie przypomną wcześniej xDD
  • Vernoxus i Devon lubią to

#10 Devon

Devon

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 08 kwiecień 2026 - 17:03

No to czekamy do czternastego, chyba że sobie przypomną wcześniej xDD

Albo w ogóle :P Różnie to z nimi bywa 

#11 Vernoxus

Vernoxus

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 postów

Napisano 09 kwiecień 2026 - 11:17

Oj, chyba mała pomyłka  (grin) Eventu jak nie było, tak nie ma. No nic, mam nadzieję, że na dniach chociaż go wrzucą :P Generalnie wypadałoby zrobić jakąś ogólną, aktualną rozpiskę eventów chociaż na pare miesięcy wprzód. No chyba, że moderacja ma już totalnie wy*ebane i nawet tego już nie robią. To samo z rozpiską świątynną ( choć może jest, ale nie widziałam? ) Szkoda, że nikomu nie chce się ogarniać tematu.

No widzisz i znowu zmienili bo w zeszłym roku nie bylo tej enki x3, czyli bedzie po niej wielkanocnym :D  Nie ma rozpiski i nie bedzie, moderacja nie istnieje juz nie wrzucali w tamtym o eventach, a zawsze ogolny pogląd masz na rozpisce niegrzecznej tak jak Nightmare pisał. 

#12 Nightmare

Nightmare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 postów

Napisano 09 kwiecień 2026 - 19:39

Nie bądź taki pewny, bo się jeszcze możesz zdziwić  (lol)

• Vernoxus lubi to

#13 Nightmare

Nightmare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 postów

Napisano 14 kwiecień 2026 - 18:41

A więc tak jak mówiłem, wydarzenie pojawiło się czternastego, czyli dzisiaj  ;) Sezon również świetny, bo dużo punktów umiejętności, banknotów itp.  (y)

Użytkownik Nightmare edytował ten post 14 kwiecień 2026 - 18:42

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych