Czy da sie w tym cudzie jakoś masowo usunaać te #@%$#$ne stare konwersacje? Bo JEST SYF !!!!!! A po jednej klikać to was coś czyba szczypie
Kolejny problem. Mam na kopercie non stop oznaczenie, ze są nowe wiadomości. Przeczytane wszystko, a po wejściu do srodka znaczek ejst na powiadomieniach systemowych. Tyle ze sa puste.. ktoś cos?
Nowy przecudowny komunikator w grze....
Napisano 01 maj 2019 - 03:34
Napisano 01 maj 2019 - 15:08
Czy da sie w tym cudzie jakoś masowo usunaać te #@%$#$ne stare konwersacje? Bo JEST SYF !!!!!! A po jednej klikać to was coś czyba szczypie
Kolejny problem. Mam na kopercie non stop oznaczenie, ze są nowe wiadomości. Przeczytane wszystko, a po wejściu do srodka znaczek ejst na powiadomieniach systemowych. Tyle ze sa puste.. ktoś cos?
Jakaś pomoc?.. Jak znowu napisze co sądze, to będę musiał regulamin czytać... Chyba Wotum nieufności pójdzie ,,,,
Napisano 01 maj 2019 - 16:01
Z tym czyszczeniem to pozostaje chyba poświęcić kilkanaście minut i usuwać po kolei ręcznie. Bo sam wczoraj usuwałem wiadomości nawet z 2015 r których przed "konserwacją" nie było bo były już dawno usunięte a w magiczny sposób się pojawiły. A czyszczenie przeglądarki nic nie dało. . Szkoda, że w wersji mobilnej przeglądarki nawet nie widać, że coś przyszło.
- Azurra lubi to
Napisano 01 maj 2019 - 16:10
możliwe, że podczas "przywracania" wiadomości z archiwum, których już dawno nie było widać w poprzedniej poczcie, pojawiły się ponownie stare, nieodczytane wiadomości, które kiedyś zignorowaliśmy i teraz trzeba by cofnąć się do nich i "odczytać" to znikną z powiadomień - to tylko moja teoria, nie wiem czy prawdziwa
Napisano 01 maj 2019 - 22:31
Napisano 02 maj 2019 - 07:19
Czytajcie że to chodzi o wiadomości systemowe... Pisz do supportu
Ale chodziło też o stare konwersacje
Napisano 02 maj 2019 - 08:03
a czy można jakoś w tym świetnym komunikatorze przeczytać własne wiadomości wysłane do studia?
i co zrobić jeśli w konwersacjach kliknąłem "ukryj konwersację"? Jak ją "odkryć"?
Napisano 02 maj 2019 - 13:11
a czy można jakoś w tym świetnym komunikatorze przeczytać własne wiadomości wysłane do studia?
i co zrobić jeśli w konwersacjach kliknąłem "ukryj konwersację"? Jak ją "odkryć"?
Generalnie z tego co zauważyłam jest chyba błąd z wysyłaniem wiadomości do studia. Nie działają. Z tymi starszymi, żeby mieć wgląd nie wiem jak jest.
Napisano 02 maj 2019 - 15:26
żeby odkryć poprzednie wiadomości, musisz napisać do danej osoby, żeby się odkryły.. innej opcji jeszcze nie znalazłem
Napisano 03 maj 2019 - 10:40
Mam pytanie dotyczące wysyłania wiadomości do wszystkich członków studia. Ta opcja nie działa w moim studio,ale z tego co czytam w innych również. Czy będzie to jako ogólnie poprawione, czy trzeba napisać do supportu.
- Azurra lubi to
Napisano 06 maj 2019 - 13:21
czy jest może znany przewidywany termin usunięcia usterki wysyłania wiadomości do studia?
Napisano 06 maj 2019 - 14:48
- Demonka666 i Pampeluna lubią to
Napisano 06 maj 2019 - 15:39
dzięki
faktycznie działają
w dodatku od teraz wiadomość trafia również do nadawcy, fajne
- Demonka666 i feetish lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych