Może by tak zmniejszyć te progi na konwencie na PL3? Bo to strasznie słabe, że na wczorajszym konwencie mając drugie miejsce konwent zakończył się klapą, ostatecznie nikt tego konwentu nie skończył. Z dzisiejszym widze zapowiada się to samo. Chyba nie po to są te konwenty, żeby marnować czas na klikanie które z góry zakończy się klapą?
Napisano 18 lipiec 2019 - 12:49
- kiarrx lubi to
Napisano 18 lipiec 2019 - 14:05
Ja właśnie widzę, że przez takie coś nie skończę ostatniego zadania eventowego. Coś mi się wydaje, że specjalnie jest tak zrobione by wydawać diamenty albo po prostu za mało osób gra (w co wątpię).
Napisano 18 lipiec 2019 - 14:25
Pewnie dali takie progi żeby każdy ukończył ostatnie zadanie z którym jest problem za diaxy
Kto się załapał wcześniej na konwent który odniósł sukces i był bez żadnych błędów to miał po prostu szczęście.
Ostatni konwent jest zaplanowany na dzisiaj na 22:00
Liczmy na to, że każdemu uda się skończyć wszystko bez problemu
- Catrina69, Pampeluna i KocurekKocicy lubią to
Napisano 18 lipiec 2019 - 20:59
Całe szczęście mi się udało zrobić wszystko dobrze
-Nie jesteś w moim typie.
-Za bystra?
-Niezamężna.
Napisano 18 lipiec 2019 - 21:52
Cieszy mnie fakt, że kto inny miał więcej szczęścia, bo z tego co widzę to cały event w diabły . Wcześniej problemy techniczne, teraz próg za wysoki i nie idzie tego zrobić.
Napisano 18 lipiec 2019 - 22:23
coś tam ktoś kiedyś mówił że próg konwentu jest wysoki w zależności ilu graczy jest obecnie online na serwerze
Królowa pl3 nie zniknęła!
Gra teraz na pl5 i int1!
Maka Paka will always be mine!
Napisano 19 lipiec 2019 - 10:30
Trzeba trochę poczytać co jest napisane...
Napisano 19 lipiec 2019 - 17:29
progi ostatnio są wysokie tak by się każdy potknął ci co zrobili pierwsze dwa konwenty zakończyli event, dlatego lepiej przy eventach celować w pierwsze 3 konwenty bo potem to kosmos.
Also tagged with one or more of these keywords: konwent, progi
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Co to jest pokaz konwentowy?Napisany przez Pokooo , 06 sty 2019 konwent, pokaz, misja, pilne |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
KonwentyNapisany przez GibkiBongo , 16 mar 2018 konwent |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Peruka z Kolorowej Różnorodności.Napisany przez MMam , 27 sty 2018 Peruka, Kolorowa Różnorodność i 2 więcej |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Konwenty - świątyniaNapisany przez GibkiBongo , 01 gru 2017 świątynia, konwent |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Wanda Secret Store - ubrankaNapisany przez MMam , 07 lis 2017 Wanda Cebret Store, ubrania i 3 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych