W tym miejscu możecie podzielić się z nami i innymi użytkownikami opinią na temat najnowszej aktualizacji.
Aktualizacja 23.06.2020
Napisano 23 czerwiec 2020 - 07:53
Na plus dzienne nagrody za enkę - zmobilizują graczy do wykorzystania doładowań, lajki w dickstarterze też dobre (chociaż pewnie za chwilę usłyszymy narzekanie, że przez to spadła ilość umek w nagrodach )
Na minus skromność aktualizacji - znów nic "porywającego"...
- Azurra i Cherubinek lubią to
Napisano 23 czerwiec 2020 - 08:56
Codzienny bonus za energię jak najbardziej na plus, ale co w przypadku jeśli już dzisiaj energia została zużyta? ominą mnie i wielu innych graczy nagrody za dzisiaj?
- Azurra lubi to
Napisano 23 czerwiec 2020 - 10:36
Codzienny bonus za energię jak najbardziej na plus, ale co w przypadku jeśli już dzisiaj energia została zużyta? ominą mnie i wielu innych graczy nagrody za dzisiaj?
no trudno... nie przewidzisz co będzie w aktualizacji i czy trzeba enkę zostawić czy nie... ratunkiem mogą być kupony, jeśli ktoś ma
- Cherubinek lubi to
Napisano 23 czerwiec 2020 - 17:59
Dziwnie szybko im dziś poszło. co też oceniam na plus. Sam bonus również bardzo atrakcyjny, ale nagrody to już średnio
- Azurra i Cherubinek lubią to
Co złego to nie ja, co dobrego tym bardziej Często stawiam namiot, taki zemnie twardziel
Napisano 23 czerwiec 2020 - 23:06
Nagrody za enke spoko sprawa. Ale czy nie powinny one się odnawiać po północy ?
- Azurra, Cherubinek i Silvia lubią to
Napisano 24 czerwiec 2020 - 08:41
wyzerowało się o 7;30 nie naliczając zużytej po północy enki
Napisano 24 czerwiec 2020 - 10:39
Niestety muszę się pożegnać z dzisiejszymi nagrodami bo połowę enki zrobiłem od północy.
Jest chociaż informacja o której będzie się to restartować ? Tak jak dziś czy docelowo ma się restartować wraz z nowym dniem?
Also tagged with one or more of these keywords: aktualizacja, nowości, krytyka
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Planowane prace konserwacyjne...Napisany przez GibkiBongo , 29 cze 2021 aktualizacja, gra, forum |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 02.02.2021Napisany przez Cherubinek , 02 lut 2021 aktualizacja, nowości |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 10.11.2020Napisany przez Cherubinek , 10 lis 2020 aktualizacja, opinia, krytyka |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 13.10.2020Napisany przez Cherubinek , 13 paź 2020 opinia, krytyka |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 18.08.2020Napisany przez Cherubinek , 18 sie 2020 opinia, krytyka, aktualizacja |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych