W tym temacie możecie zamieścić swoje uwagi i spostrzeżenia odnośnie najnowszej aktualizacji....
Napisano 02 luty 2021 - 09:18
Ja to sie zaczynam zastanawiać czy w firmie to pracują tylko graficy, a nowosci sa wrzucane z szablonu ponieważ Update za updatem wprowadza tai kontent, że papre z dachu rwie..HTml jak niedzialal jak miał tak bez zmian, Ptaszki do odstrzelenia na mape nie wlatują..
Serio te aktualizacje to chyba są na sztuke, bo miesiac w miesiąc post musi byc. Ja to bym osobiscie wolał i 4mc bez bzdurnych aktulizacji, ale dostać coś co wniesie cos nowego do gry..
- Fasola i xxxelenaxxx lubią to
Co złego to nie ja, co dobrego tym bardziej Często stawiam namiot, taki zemnie twardziel
Napisano 02 luty 2021 - 12:02
Użytkownik Sewcio97 edytował ten post 02 luty 2021 - 12:02
- GibkiBongo lubi to
Also tagged with one or more of these keywords: aktualizacja, nowości
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Planowane prace konserwacyjne...Napisany przez GibkiBongo , 29 cze 2021 aktualizacja, gra, forum |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 10.11.2020Napisany przez Cherubinek , 10 lis 2020 aktualizacja, opinia, krytyka |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 18.08.2020Napisany przez Cherubinek , 18 sie 2020 opinia, krytyka, aktualizacja |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 21.07.2020Napisany przez Cherubinek , 21 lip 2020 aktualizacja, nowości, krytyka |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Aktualizacja 23.06.2020Napisany przez Cherubinek , 23 cze 2020 aktualizacja, nowości, krytyka |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych