Witajcie,
już wkrótce będziemy mieć dla Was niespodziankę na Forum
w postaci KONKURSU.
Szczegóły niebawem !!
Wasza Załoga BBE
Napisano 16 sierpień 2016 - 12:07
Witajcie,
już wkrótce będziemy mieć dla Was niespodziankę na Forum
w postaci KONKURSU.
Szczegóły niebawem !!
Wasza Załoga BBE
UWAGA !! Na Forum nie rozwiązujemy spraw technicznych* związanych z grą, prosimy by wszelkie błędy zgłaszać do Supportu
* To takie, o których można na Forum napisać ale na Forum nie da się ich naprawić.
Napisano 16 sierpień 2016 - 14:50
Oby do wygrania była gumowa lala bo mi się moja już "wysłużyła"
Napisano 16 sierpień 2016 - 21:14
Pytanie kiedy to "wkrótce" nastąpi.
Już tu były przymiarki do konkursów, deklaracje, jednak skończyło się to na jednorazowym show, zaś forumowicz jak i jego temat zmarli śmiercią naturalną.
Liczę, że skoro moderatorzy forum coś szykują, to owy konkurs się odbędzie, a szansę na wygraną będzie miał każdy w równym stopniu.
Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni
Napisano 16 sierpień 2016 - 21:33
Już tu były przymiarki do konkursów, deklaracje, jednak skończyło się to na jednorazowym show, zaś forumowicz jak i jego temat zmarli śmiercią naturalną.
Liczę, że skoro moderatorzy forum coś szykują, to owy konkurs się odbędzie, a szansę na wygraną będzie miał każdy w równym stopniu.
Zespół PMS?
Napisano 16 sierpień 2016 - 21:44
Napisano 16 sierpień 2016 - 21:57
BitchNr1, on 16 Aug 2016 - 10:14 PM, said:
Zespół PMS?
Albo RLS
Napisano 16 sierpień 2016 - 22:31
Konkursy organizowane przez zwykłych użytkowników forum nie mają racji bytu, zaś te dodawane przez Team BBE (administrację/moderatorów) zawsze się odbywają, posiadają również jasno określone zasady.
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Forumowy konkurs - letnia zabawaNapisany przez GibkiBongo , 12 sie 2021 konkurs, zabawa |
|
|
||
Za sceną →
Off topic →
Odznaki →
Event Świąteczny „Ekskluzywna Odznaka” 2020Napisany przez Cherubinek , 27 gru 2020 odznaki, event, zabawa |
|
|
||
|
Oficjalne nowości Big Bang Empire →
Nowości →
Kalendarz adwentowy Big Bang Empire jest już dostępny!Napisany przez Cherubinek , 30 lis 2020 zabawa, adwent |
|
|
|
|
Nowości →
Nowy turniejNapisany przez Cherubinek , 25 maj 2020 turniej, zabawa, konkurencja |
|
|
|
|
Nowości →
Kalendarz adwentowyNapisany przez Cherubinek , 27 lis 2019 kalendarz, adwent, zabawa |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych