Pytanie moje brzmi co może być zawarte w opisie?
Wiem, że linki z youtube nie, podejrzewam że ze względu na reklamy, a czy link z imgur można?
Napisano 10 listopad 2017 - 20:11
Wiem, że linki z youtube nie, podejrzewam że ze względu na reklamy, a czy link z imgur można?
Napisano 10 listopad 2017 - 20:21
Wiem, że linki z youtube nie, podejrzewam że ze względu na reklamy, a czy link z imgur
można?
Krótko i na temat
UWAGA !! Na Forum nie rozwiązujemy spraw technicznych* związanych z grą, prosimy by wszelkie błędy zgłaszać do Supportu
* To takie, o których można na Forum napisać ale na Forum nie da się ich naprawić.
Napisano 14 listopad 2017 - 12:58
A igmur jest komercyjny?
Napisano 14 listopad 2017 - 20:10
Generalnie proszę przyjąć zasadę, że w opisie Gracza mogą być wszelkie linki, które odwołują się do gier Playata - np. link do wypowiedzi na Forum. Inne zewnętrze linki są w 99% niedozwolone.
UWAGA !! Na Forum nie rozwiązujemy spraw technicznych* związanych z grą, prosimy by wszelkie błędy zgłaszać do Supportu
* To takie, o których można na Forum napisać ale na Forum nie da się ich naprawić.
Napisano 15 listopad 2017 - 07:16
Opis powinien być zgodny z regulaminem
Użytkownik Analover edytował ten post 15 listopad 2017 - 07:42
Wszystko o Big Bang Empire →
Opinie i Sugestie →
Mam pomysłNapisany przez LucjanPrezes , 28 sie 2020 Multikonta, Propozycja, regulamin |
|
|
||
|
Wszystko o Big Bang Empire →
Regulamin forum i FAQ →
FAQ - FORUM →
FAQ ForumNapisany przez Demonka666 , 20 lis 2016 FAQ, Zasady, użytkowania, Forum i 1 więcej |
|
|
|
Studia i Gracza →
Serwer 1 →
Klub Sexy Girl (Zapraszam)Napisany przez oliwiadzie , 24 lut 2015 Sex, Regulamin, KSG |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych