Nowe Tytuły, zmiana nicku i takie tam.
Napisano 30 kwiecień 2019 - 04:17
Ewentualnie idea numer dwa. Bliższa filozofii Playta. Własny tytuł za diamenty(np.299) . Tak jak obrączki, rozwody tak i to możnaby wyczaić w Sexshopie.
3. Jak już wszystko można za diaxy kupić, to dodać element w.każdym F2P, możliwość 1x na hmmm rok zmienić Nazwe i płeć postaci. Kolejne sobie róbice nawet płatne, ale chodząc po studiach nie tylko PL sceny widać, że lud chce.
Napisano 30 kwiecień 2019 - 07:12
Proszę Cię, jest tyle fajnych propozycji od graczy, ale lepiej przecież pokolorować kilka szmat i wrzucić je do pudeł za miliony diamentów Gra zdycha, a tych którzy zostali traktują jak ... (nie napiszę żeby bana nie wyłapać )
Olewka taka, ze nawet na czas nie ma napisane co nas czeka w dzisiejszej aktualizacji... A potem dziwota że ludzie odchodzą. TAK! ODCHODZĄ, jak dbacie, tak macie
Edit: Napisali! Szkoda tylko że znowu wielkie niepotrzebne nic
Użytkownik xxxelenaxxx edytował ten post 30 kwiecień 2019 - 07:14
- GRZMOCILLA lubi to
Bolą mnie oczy i uszy. Oczy - od patrzenia na fałszywych ludzi. Uszy - od słuchania głupot.
Napisano 30 kwiecień 2019 - 07:37
- xxxelenaxxx lubi to
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:14
Ciekawe czemu nie ma jeszcze informacji, że następna świątynia to ZNOWU konwenty? Kolejny strzał w kolano, szkoda strzępić ryja..
Bolą mnie oczy i uszy. Oczy - od patrzenia na fałszywych ludzi. Uszy - od słuchania głupot.
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:19
Ciekawe czemu nie ma jeszcze informacji, że następna świątynia to ZNOWU konwenty? Kolejny strzał w kolano, szkoda strzępić ryja..
Zastanawiam się dlaczego tak "strzępisz" skoro szkoda... poczekaj cierpliwie na informację i wtedy "krytykuj"...
najprościej wylać żółć zanim jeszcze będzie do tego powód... jaki jest tego cel?
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:24
Ależ informacja jest podana na forum niemieckim i to mi wystarczy żeby sobie troszeczkę postrzępić Na więcej mi szkoda A jaki jest tego cel? Hmmm.... może żebyście troszeczkę przejrzeli na oczy i zobaczyli potrzeby graczy, a nie tylko kasaaaaa i kasaaaaa
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:32
Forum niemieckie rządzi się swoimi prawami... informacje tam zamieszczone nie zawsze są adekwatne do sytuacji... na naszym forum było info, że konwenty ale po konsultacjach z osobami decyzyjnymi info usunięto i czekamy na oficjalną informację...
Jeśli chodzi o kasę to już kiedyś pisałem o tym wielokrotnie - gra jest towarem, za towar oczekiwana jest zapłata - z tą różnicą, że nikt nikogo nie zmusza do kupowania, wydawanie kaski jest całkowicie dobrowolne.
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:36
Hmmm, dziwne, zawsze sprawdzam tam i nigdy nie było sytuacji żeby się coś nie zgadzało Info o konwentach było usunięte przy przedostatniej świątyni. I co? I tak były konwenty, więc proszę Cię człowieeeeku, nie pogrążaj się dalej,bo pierdzielisz jak potłuczony.
- GRZMOCILLA lubi to
Napisano 30 kwiecień 2019 - 10:46
po pierwsze... wycieczki osobiste? - zapraszam na priv - odrobina kultury nie zawadzi
nie ubliżam Ci ani nie obrażam więc takie wypowiedzi to tylko zagranie pod publiczkę... nie wiem... przyjaciele siedzą i kibicują?
po drugie - poczekajmy na oficjalne info - bardzo nie lubię mówić "a nie mówiłem" ale tym razem nie omieszkam
Napisano 01 maj 2019 - 19:04
po pierwsze... wycieczki osobiste? - zapraszam na priv - odrobina kultury nie zawadzi
nie ubliżam Ci ani nie obrażam więc takie wypowiedzi to tylko zagranie pod publiczkę... nie wiem... przyjaciele siedzą i kibicują?
po drugie - poczekajmy na oficjalne info - bardzo nie lubię mówić "a nie mówiłem" ale tym razem nie omieszkam
I tym razem mogę powiedzieć - "a nie mówiłam!"
Napisano 01 maj 2019 - 20:30
W sumie zawsze zastanawiało mnie, czemu w BBE nie ma tej opcji. W wielu grach strategicznych, polegających na atakowaniu innych graczy można zmieniać nicki do woli. Tutaj jeśli chodzi o graczy z większym stażem nie ma mowy o zmianie nazwy w jakichś złych intencjach, bo i tak wiadomo kto jest kto. Jak ktoś chce trollować, to i tak może założyć nowe konto.
- xxxelenaxxx i BigMommy lubią to
Silniejsza rozpacz, niż twoje pacierze
Zbawienia nie wart jestem - i nie żądam
Nie raju, ale spoczynku wyglądam
Also tagged with one or more of these keywords: Pomysł, Prezes, Klubu, Disco, Diamenty
Wszystko o Big Bang Empire →
Dyskusje ogólne →
Diamenty z kuponu?Napisany przez Harley , 13 kwi 2024 diamenty, studio, kupon |
|
|
||
Opinie i Sugestie →
Potwierdzenie wydawania diamentówNapisany przez Katastrofa , 13 lip 2021 diamenty |
|
|
||
Za sceną →
Off topic →
GratulacjeNapisany przez KocurekKocicy , 16 sty 2020 gratulacje, diaxy, diamenty i 1 więcej |
|
|
||
Studia i Gracza →
Serwer 3 →
PL3 Productions Presents.. SEZAM - Powrót do Korzeni!!Napisany przez DoktorEtker , 30 kwi 2019 Sezam, loolunia, studio i 5 więcej |
|
|
||
Dyskusje ogólne →
Gorące letnie oferty w sklepie z Diamentami !Napisany przez ZyliiXon , 11 sie 2018 event, promocja, diamenty |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych